Välkommen
Om oss
Dykinfo
Dykbutik
Dykkurser
Dykresor
Nyheter
Fotografi-galleri
Kontakt
English
Deutsch
Français
Italiano
Svenska
Japanese
Ao Nang Divers - The perfect place for diving or to learn to dive in Krabi / Ao Nang

The Tsunami on December 26, 2004 -
The effects and what we do...
Our own Motor Vessel "Petchmanee"

FULL FART FRAMÅT...

  ...det är mottot på den största och mest moderna femstjärniga PADI-dykskolan här i Ao Nang.

  Eftersom vår femstjärniga PADI-dykskola är helt integrerad med ,Dive Center så kan vi förutom dykcertifikatskurser även erbjuda dagliga dykresor (med Longtailbåt) till öarna utanför Ao Nang och till de flesta välkända dykresemålen i Andamanska havet. Så gör vår praktiska och bekväma 18 m. långa dykbåt "Chok Suda" dagliga utflykter till de allra vackraste dykställena i regionen, som till exempel det välkända Shark Point, Anemone Reef, det 80 m. långa vraket "King Cruiser" eller till någon av de andra dykplatserna kring Phi Phi öarna.

Whaleshark  Upptäck Andamanska havets fashinerande undervattensvärld med en av våra flerdagsresor. Förutom våra dagliga dykresor så kan du boka två- till sjudagars dykresor, beroende på säsong och efterfrågan. Dessa resor går till välkända dykställen som Hin Daeng/Hin Muang, Similan/Surin/Richelieu Rock och Burma Banks.

  Lär dig en av de vackraste sporterna med oss! Upplev ditt första dyk i vår exklusiva pool (vi är den enda dykskolan i Ao Nang med en egen pool!), som ligger endast 20 meter från vår dykskola.Swimming Pool Training Session Våra kompetenta och professionella dykinstruktörer undervisar i samtliga PADI-dykkurser, från "Open Water Diver" till "Assistant Instructor", samt i många av special kurserna. För våra yngre dykare, 8 år och äldre, kan vi nu erbjuda "Bubble Maker" kurser och "Junior Open Water" för dem som är 10 år och äldre. En annan nyhet är "SCUBA Diver"-kursen som endast tar två dagar att genomföra. Vi erbjuder naturligtvis samtliga kurser på ett antal olika språk.

Mer detaljerad information finns under länken "Dykkurser".

Använd gärna vårt kontakt formulär för mer information.


Välkommen - Om oss - Dykinfo - Dykbutik - Dykkurser
Dykresor - Nyheter - Fotografi-galleri - - Kontakt

Deutsch - Français - Italiano - English - Japanese

 

 

 

......

......

......

......

......